Reworks 2011 - Βιογραφικά καλλιτεχνών - Hercules and love affair

Έρχονται από την Νέα Υόρκη για να παρουσιάσουν την νέα εξαιρετική τους δουλειά αλλά και να μας θυμίσουν μεγάλες τους επιτυχίες όπως το Blind ή το You Belong .
Από την εποχή που τους πρωτογνωρίσαμε, το 2008, με τα υπέροχα φωνητικά του Antony Hegarty στο Blind, μέχρι σήμερα η μπάντα από το Μεγάλο Μήλο ωρίμασε και ξαναχτυπά με μία δουλειά που ήδη γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
Η μουσική τους ταξιδεύει από την disco στη house και από την acid στην synth - pop με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Τρεις ολόκληρες δεκαετίες χορευτικής μουσικής σε ένα απόλυτα ξεχωριστό ήχο.
Οι New York Times τους αποθέωσαν, οι πιο διάσημοι παραγωγοί Dj Hell Patrick Wolf συνεργάστηκαν μαζί τους, και τελικά... η πιο dance μουσική που γράφτηκε ποτέ είναι πραγματικότητα, τόσο μα τόσο διαφορετική, τόσο μα τόσο ξεσηκωτική.

Ανανεώσεις για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Η ΚΑΕ Καβάλας σήμερα το μεσημέρι (01 Σεπτεμβρίου 2011 ) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Χριστόφορος Στεφανίδη, Σωτήρης Καραποστόλου και Βασίλης Σίμτσακ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει:
«Από την πρώτη χρονιά της ανόδου μας στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ξεκαθαρίσαμε πως ο στόχος μας ήταν η δημιουργία μίας ομάδας που θα παίζει θεαματικό μπάσκετ και θα στηρίζεται κυρίως σε έλληνες παίκτες. Τέσσερα χρόνια μετά, δείχνουμε πως δεν έχουμε παρεκκλίνει από τους αρχικούς μας στόχους.
Για το λόγο αυτό θεωρήσαμε σωστό να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τρεις έλληνες καλαθοσφαιριστές, που απάρτιζαν το ρόστερ της περυσινής μας ομάδας και προσέφεραν στην επίτευξη των στόχων μας.
Ο αρχηγός της ομάδας και «σημαία» μας, Χριστόφορος Στεφανίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, τη φανέλα της οποίας θα φοράει και θα τιμάει φέτος για 3η σεζόν.
Ο Σωτήρης Καραποστόλου, ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη συνεργασία του με τη Ε.Κ.Καβάλας και θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια από την περιφέρεια. Ο Βασίλης Σύμτσακ, ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη συνεργασία του, προσδίδοντας την απαιτούμενη δύναμη που χρειαζόμαστε κάτω από τα καλάθια.
Πιστοί στα όσα έχουμε δηλώσει από το Μάϊο στα μέλη μας, συνεχίζουμε την ενίσχυση της Ένωσης, δημιουργώντας μία ομάδα νεανική, μαχητική, με προοπτική και πρώτιστο στόχο την ευχαρίστηση του φίλαθλου κόσμου του νομού Καβάλας και όχι μόνο, παίζοντας και φέτος θεαματικό και όμορφο μπάσκετ».

Τίτλοι εφημερίδων (01/09/2011)

24 ΩΡΕΣ: "Οι Αμερικανοί μας βγάζουν από το ευρώ"

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες με παράνομη σύνταξη!"

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: "Ο εισαγγελέας αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι των ΗΠΑ"

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εκτός ελέγχου χρέος και ελλείμματα επιταχύνουν την χρεωκοπία"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Προς παγόβουνο ολοταχώς!"
ΕΘΝΟΣ: "Νέα κριτήρια για αναπηρικές συντάξεις"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μητροπολίτης Κονίτσης: ΖΗΤΩ τα γιαούρτια. ΖΗΤΩ οι ντομάτες. ΖΗΤΩ τα αυγά!!!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οριστική αποτυχία για κυβέρνηση και Τρόικα"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εκτός ελέγχου το χρέος"

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: "Κλεφτοπόλεμος Ρέππα - Ραγκούση"

ΕΣΤΙΑ: "Καταστρέφουν την οικονομία"

Η ΑΥΓΗ: "Δεν έχει άλλη λύση ο κόσμος. Το τελευταίο μήνυμα του Λεωνίδα Κύρκου"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σκοτώνουν με ΦΠΑ νοικοκυριά και αγορά"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανοίγουν τα μέτωπα με γιατρούς και ταξί"

Η ΝΙΚΗ: "Ήλιος και χρυσός φέρνουν 15.000 θέσεις εργασίας"

Ο ΛΟΓΟΣ: "Εκτός ελέγχου το χρέος και με τη... βούλα"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά. Ζωή ολόκληρη ΟΧΙ με δόσεις"

ΤΑ ΝΕΑ: "Ανοίγει το ΕΣΥ"

ESPRESSO: "Μυστήριο στο STAR με τη Λαμπίρη"

Καλό μήνα!!!

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη με καλή διάθεση παρέα με την καλύτερη μουσική
Ότι καλύτερο για όλους τον καινούργιο μήνα ευχόμαστε!!!!
Μήνας επιστροφής στα θρανία για μικρούς και μεγάλους ο Σεπτέμβρης

Oι διακοπούλες τέλος! Εντάξει όχι για όλους μια και για πολλούς ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές... Γούστα είναι αυτά!

1η του Σεπτέμβρη ,αρχή του φθινοπώρου ή μικρό καλοκαίρι???
Καλό μας μήνα!!!!!
Στις μουσικές επιλογές της ημέρας μπαίνει βέβαια και το δικό μας
τραγούδι που πρόσφατα ο συνθέτης του Ηλίας Ανδριόπουλος με δήλωσή του απαγορεύει τη χρήση του στο κυβερνών κόμμα.(τραγούδι που συνδέθηκε με προεκλογικές συγκεντρώσεις προηγούμενων ετών του ΠαΣοΚ) Σεπτέμβριος ή Σεπτέμβρης

Ο Σεπτέμβριος -Τρυγητής- παράγεται απ' τη λατινική Septem (=επτά). Ήταν ο έβδομος μήνας του ρωμαϊκού ημερολογρίστηκε από το 313 μ.Χ. ως αρχή των θρησκευτικών δεκαπεντάχρονων περιόδων της λεγόμενης Ινδίκτου. Τις Ινδικτιώνες τις καθιέρωσαν οι Άγιοι Πατέρες -επηρεασμένοι από τους Ρωμαίους- για φορολογικούς κυρίως σκοπούς. Την Πρωτοσεπτεμπριά οι αγρότες «καλούσαν» με διάφορους τρόπους και τεχνικές που θυμίζουν αρχαία θεσμοφόρια, το «πνεύμα της βλαστήσεως». Ο σπόρος που ήταν προορισμένος για τη σπορά «στέλλεται εις την εκκλησίαν διά να ευλογηθεί». Στην Κω κρεμούν στο εικονοστάσι το σύμβολο της «Αρκιχρονιάς»: μια αρμαθιά από ρόδι, σταφύλι, κυδώνι, σκόρδο και φύλλο από τον πλάτανο του Ιπποκράτη.
Τρυγητής: «Η πρώτη ημέρα του (Σεπτέμβρη) Τρυγητή χαιρετιζόταν στη Θράκη με τύμπανα και τραγούδια. Οι ληνοί συνοδεύονταν δ' ομάδων ορχουμένων και αδόντων. Την νύκτα παρέες προσωπιδοφόρων εν τυμπάνοις και αλαλαγμοίς τρέχουν στους δρόμους».
Τα δρώμενα αυτά θυμίζουν αρχαία Οσχοφόρια στα οποία νέοι φορώντας στεφάνια από κλαδιά αμπέλου (όσχους) ξεκινούσαν από τον ναό του Διονύσου πηγαίνοντας προς τους αμπελώνες και τα πατητήρια. Λέγεται επίσης Σταυρός και Σποριάς.
Το Σεπτέμβρη ο τρύγος συνεχίζεται ενώ αρχίζει η σπορά και το όργωμα.

Γιορτές στο μήνα Σεπτέμβριο

Του Αγίου Μάμαντος (2 Σεπτεμβρίου). Είναι άγιος βοσκός. Παλιά γίνονταν θυσίες προβάτων στα ξωκλήσια του, «προσέχοντας το αίμα να τρέξει μες στ' αυλάκι το νερό, που βγαίνει κάτω από το ιερό της εκκλησίας» (Σκύρος).
Το Γενέθλιον της Θεοτόκου (8 Σεπτεμβρίου). Της Παναγιάς της Αποσοδειάς (Αιτωλία), της Καρυδούς (Καστοριά).
Της Υψώσεως του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου).

www.paidika.gr

Ελλάδα-Βοσνία 76-67

Νίκη για την Εθνική στο πρώτο ματς για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας Η Εθνική κατάφερε να κερδίσει τους Βόσνιους με 76-67.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 31-34, 55-49, 76-67

Ελλάδα (Ζούρος): Ξανθόπουλος 2, Μπουρούσης 12 (0/1τρίπ., 5ρ.),
Ζήσης 13 (2/3τρίπ., 4ασ., 3κλ.), Βασιλειάδης (0/5τρίπ.),
Καλάθης13 (7ρ.), Φώτσης 9 (1/2τρίπ.),
Παπανικολάου 5 (1/2τρίπ.), Μαυροειδής,
Μπράμος 10 (0/3τρίπ.), Κουφός 10 (10ρ.), Σλούκας, Καϊμακόγλου 2

Βοσνία (Χάντζιτς): Γκόρντιτς 12 (2/4τρίπ.), Ίκονιτς (0/2τρίπ.),
Μπάβτσιτς 1, Βασίλιεβιτς 9 (2/5τρίπ., 5ασ.), Κικάνοβιτς 15,
Τελέτοβιτς 6 (0/9τρίπ., 3λ.), Ντόμερκαντ 7 (1/4τρίπ., 6ρ., 3ασ.),
Ντέντοβιτς 8 (0/2τρίπ.), Μπαϊράμοβιτς 9 (1/2τρίπ., 5ρ)

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνιο - ΠΓΔΜ 70-65
Ελλάδα - Βοσνία / Ερζεγοβίνη 76-67
Κροατία - Φινλανδία 84-79

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
1/9, 18.00 (ΕΤ1)
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

3/9, 18.00 (ΕΤ1)
FYROM

4/9, 18.00 (ΕΤ1)
MAYΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΚΡΟΑΤΙΑ
5/9, 18.00

Τραυματισμός λιμενεργάτη στην Καβάλα

Ένας 60χρονος λιμενεργάτης κατά την εργασία του στο εμπορικό λιμάνι της Καβάλας, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα την πτώση του στο έδαφος και τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 60χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε θλαστικό τραύμα κεφαλής στο υπερόφρυο δεξιά, καθώς και εκδορές προσώπου.Ο τραυματίας παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Πρώτο Θέμα

Απίστευτο! Κι όμως Ελληνικό!!!


Ο τραγέλαφος στο ελληνικό ποδόσφαιρο τελειωμό δεν έχει

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα ψηφίσουν κανονικά στις εκλογές του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, καθώς η διοργανώτρια αρχή προτίθεται να τους το επιτρέψει, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πουθενά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Ότι να 'ναι

palo.gr

Ζώδια


Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Ακρόαμα κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.