Ξεκινά σήμερα το 1o BIKES & BLUES FESTIVAL

1o BIKES & BLUES FESTIVAL στη Χρυσούπολη Καβάλας 1 & 2 Οκτωβρίου
To 1ο Bikes and Blues Festival θα πραγματοποιηθεί στην Χρυσούπολη Καβάλας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011.

H Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας HARLEY DAVIDSON, TWINHEADS HELLAS, σε συν-εργασία με την διαφημιστική εταιρία της Καβάλας, PANDA ADVERTISING διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, BLUES FESTIVAL με ζωντανή μουσική από τα καλύτερα BLUES σχήματα της Ελλάδος.
Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να γίνει πολύ γρήγορα θεσμός. Η ιδέα είναι η δημιουργία ενός «ΘΕΣΜΟΥ» που θα φέρει σε επαφή μοτοσυκλετιστές αλλά και λάτρεις της Blues μουσικής, από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Στο μουσικό μέρος του φεστιβάλ οι TUBESCREAMERS , BLUES WIRE , MOJO ELECTRIC BLUES BAND και NICK & THE BACKBONE με ατελείωτη BLUES μουσική.

Στον χώρο, ένα τεράστιο κτίριο τύπου ΤΟΛ με άριστα εσωτερικά διαμορφωμένο χώρο και έναν τεράστιο εξωτερικό χώρο θα λειτουργούν παράλληλες εκδηλώσεις με την ανάλογη θεματολογία με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους επισκέπτες. Στα συν ο χώρος camping για όσους θέλουν να κατασκηνώσουν.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σάββατο
19:00 TUBESCREAMERS - BLUES WIRE

Κυριακή
19:00 MOJO ELECTRIC BLUES BAND - NICK & THE BACKBONE

«Αγανακτισμένοι» και στην Wall Street???(video)

Μετά την Πουέρτα ντελ Σολ και το Σύνταγμα…σειρά πήρε η Wall Street!!!
Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την πρώτη εμφάνιση των αγανακτισμένων της Wall Street, που κατασκήνωσαν στην πλατεία Λίμπερτι του Μανχάταν δίπλα από το αμερικανικό Χρηματιστήριο.
Στην αρχή δεν τράβηξαν την προσοχή τις τελευταίες όμως μέρες το θέμα κάνει το γύρω του κόσμου και ο αριθμός των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για την απληστία των επιχειρήσεων, όλο και αυξάνεται.
Την Παρασκευή, πάνω από 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από την Wall Street, ενώ πραγματοποίησαν και πορεία μέχρι το αρχηγείο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

«Οι τραπεζίτες είναι όλοι ναζί», «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», «η αστυνομία της Νέας Υόρκης προστατεύει τους εκατομμυριούχους και τη Wall Street» ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές.

Οι Αγανακτισμένοι» της Wall Street, έχουν μάλιστα απευθύνει κάλεσμα το Σάββατο για συμβολική κατάληψη και άλλων πόλεων, εκτός της Νέας Υόρκης.

Λος Άντζελες, Βοστόνη, Ντένβερ, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Οκλαχόμα, Όστιν, Λας Βέγκας, Ινδιανάπολη είναι οι πόλεις τις οποίες σκοπεύουν σήμερα να «καταλάβουν» οι ακτιβιστές.
http://www.protothema.gr/ http://www.adbusters.org/