Kavala Street View 6 Oct 2011

Πορεία εργαζομένων

Χαλάει ο Καιρός...Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ο καιρός με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας απο την Κυριακή. Αναλυτικότερα..

ΣΑΒΒΑΤΟ
Αρχικά ο καιρός θα ειναι βροχερός στα δυτικά στη συνέχεια όμως περιμένουμε οι βροχές και οι καταιγίδες να επεκταθούν στη βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη και το βράδυ στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς κελσίου αλλά στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επιπεδα πλησιάζοντας ακόμη και τους 5 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία κυρίως στη Φλώρινα και στην Καστοριά.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Θα έχουμε κακοκαιρία εκτεταμένη σε ολη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι και ισχυρές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στο ανατολικό Αιγαίο ενώ χιόνια θα πέσουν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση πια, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 0 εώς 16 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εώς 22 βαθμούς και στα νησιά από 16 εώς 26 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Οι βροχές και οι καταιγίδες θα προχωρούν όλο και ανατολικότερα και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου και θα συνεχιστούν μέχρι και τη νύχτα και κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη πτώση και θα φτάσει στα ηπειρωτικά ακόμη και κάτω από το 0, στις περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και τα ορεινά της Ηπείρου , ενώ στα κεντρικά δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς και στα νησιά τους 23 βαθμούς.

Heineken This Is The Game