IN MUSIK - Καλές Γιορτές!!!!

Χρόνια Πολλά Καλές Γιορτές απο το καθημερινό ραδιοφωνικό show Μέσα στην Μουσική(Δευτέρα-Παρασκευή 10 με 2)

The Burger Project Live Ξάνθη

The Burger Project Live
Δελτίο Τύπου
Η rockmadness.gr παρουσιάζει . . .
The Burger Project Live
Απλά... ότι καλύτερο για να αποχαιρετήσουμε το 2011, στο Mistral Bar στη Ξάνθη την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Όλα ξεκίνησαν στην κόλαση.
Εκεί σύχναζε ο Al the x King με τον Mosch Holiday που με το σκοτεινό τους boogie προσπαθούσαν να ψυχαγωγήσουν τους δαιμονισμένους. Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά τους ενώνονταν με τον ήχο της καυτής λάβας και τις κραυγές των κολασμένων που φώναζαν ¨Φτάααανει..." .
Το πάρτυ στον κάτω κόσμο είχε αρχίσει για τα καλά όταν ο General Conzou αποφάσισε ότι άξιζε μία γενναία προαγωγή για αυτό το μουσικό δίδυμο και τους μετέφερε σε μία πλατεία στον πάνω κόσμο που δεν διέφερε και πολύ από τους παλιό τους ντεκόρ.
Η μπριγάδα ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Cosmic Communist για τον οποίο φημολογείται ότι είναι κατάσκοπος ρωσική παλλαιοκομμουνιστικής οργάνωσης η οποία είχε πάει διακοπές όταν κατέρρευσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός, με αποτέλεσμα να μην έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Με σκοπό την ψυχαγωγία των κολασμένων επί της γής πλέον, το συγκρότημα ταξιδεύει κα εργάζεται σταθερά σε κρουαζιέρες για καταθλιπτικούς και ομάδες αυτοκτονίας, οι οποίοι αν και μισούν τη μουσική τους, συνωστίζονται για να τους ακούσουν αναβάλλοντας προσωρινά το rendez vous τους με το τέλος. Οι Burger Project με το ένα μάτι καρφωμένο στην πίστα και με το άλλο περισκοπικά ιχνηλατούν την επιφάνεια του ωκεανού ψάχνοντας για μπουρμπουλήθρες από τα παλιά τους λημέρια, συνεχίζοντας έτσι την αέναη αναζήτησή τους για την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης.

JARED EVAN INTERVIEW 28 OCT 2011

Ο Τασούλης Βιζιηνός βρέθηκε στο Vento και μίλησε με τον Jared Evan. Ακούστε την συνέντευξη.
JARED EVAN INTERVIEW 28 OCT 2011 by akroamaspot