MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ + KWOON

MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ + KWOON

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ

Οι Kwoon θα παίξουν μαζί με τους Mogwai & στη Θεσσαλονίκη

Mogwai είναι …ένας μαγικός, δυνατός ήχος εκεί που μόλις ακούγεται μία λέξη… είναι η αντίθεση της μουσικής που βρίσκεται στο background…

Μετά την ανακοίνωση ότι οι Kwoon θα παίξουν σε παγκόσμια πρώτη μαζί με τους Mogwai στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club, επιβεβαιώνουμε ότι το αγαπημένο γαλλικό συγκρότημα θα παίξει μαζί τους και στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Block 33, με μοναδική τιμή προπώλησης 28 ευρώ.

Οι Kwoon είναι ότι πιο ενδιαφέρον και φρέσκο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια η νέα γαλλική σκηνή στο χώρο της post-rock και όχι μόνο. Ήδη στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό fan club, λόγω της περσινής τους επιτυχημένης εμφάνισης μαζί με τους Piano Magic.


Οι Παριζιάνοι Kwoon μας εξέπληξαν το 2006, όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Tales and Dreams”, που εμπεριέχει το “I lived on the moon” όπου το video του τραγουδιού βραβεύτηκε, υπεραγαπήθηκε και συζητήθηκε αρκετά από media,bloggers και internet. Κοινό και κριτικοί κάνουν συγκρίσεις με καλλιτέχνες όπους Sigur Ros, Explosions in the sky, Mogwai, Mono, Godspeed You! Black Emperor.
Το 2009 κυκλοφορούν το "When the flower were singing..." ένα άλμπουμ γεμάτο δυναμική και post-rock λυρισμό επιβεβαιώνοντας την αξία τους.
Λίγο με τα άλμπουμ τους, λίγο με τις εμφανίσεις τους ανά τον κόσμο, έχουν κεντρίζουν το ενδιαφέρον του alternative και progressive rock κοινού.

Δεν συμβαίνει πολύ συχνά ένα μουσικό θέμα ή τραγούδι να εμπεριέχει τόση πολύ φαντασία και λυρισμό και όσοι έχουν τη σπάνια ευκαιρία να νιώσουν live την μουσική εμπειρία που ακούει στο όνομα Kwoon, πραγματικά εκτιμούν την ιδιοφυία της μουσικής τους.
Μίας μουσικής που καταφέρνει να απελευθερώνει τη φαντασία μας και καλμάρει τη ψυχή μας.
Αυτό, είναι που κάνει τη μουσική των Kwoon τόσο σημαντική και τόσο απαραίτητη, ενώ ταιριάζει αλληλένδετα με αυτή των Mogwai. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που τους έχουν χαρακτηρίσει ως τους “νέους Mogwai”.

Η μουσική συνάντηση Mogwai – Kwoon θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Block 33 και στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club.


MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ
(Special act: KWOON)

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Για τη συναυλία της Αθήνας
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 35 ευρώ

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκη
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 33 ευρώ

Επιστροφή της διαφοράς, για όσους έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους στις προηγούμενες τιμές ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.
Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | PUBLIC | METROPOLIS | MUSICLAND |
HARD ROCK CAFÉ | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr