Astrial Nouvelle

Το συγκρότημα ξεκίνησε το Δεκεμβρη του 2007 απο τον τραγουδιστή και το κιθαρίστα του σχήματος και έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σαν "Astrial Nouvelle" αργότερα την Ανοιξη του 2009 με Original Alternative/Hard Rock συνθέσεις.

Οι Astrial Nouvelle αποτελούνται απο τους Γιάννη Ζαφείρη Φωνητικά , Κώστα Ράθωση Κιθάρες , Alfonso Nuzzolo Μπάσο και Γιώργο Ζουμπουρλή στα Τύμπανα (Drums).
Οι εμπνεύσεις του σχήματος πηγάζουν απο κάθε τομέα της μοντέρνας και όχι μόνο μουσικης, αν και ο ήχος τους παραπέμπει σε Rock του 60-70-80-90, σε βάθος κρύβουν και κλασσικές,folk,jazz,funk επιρροές.Οι στίχοι αληγορικοί αν και αναφέρονται σε ρεαλιστικές καταστάσεις και φαινόμενα της κοινωνίας γύρω μας σήμερα. Απο την Αρχή οι Astrial Nouvelle έχούν ανωδική πορεία και κερδίζουν τις εντυπώσεις όπου εμφανίζονται.

Ενδεικτικά κάποια κυριότερα LIVE :

Φεστιβαλ Οβριόκαστρο Κερατέας
ΣΦΕΝΤΟΝΑ Λεωφ. Αλεξ. Αθήνα
JASMIN Μιχαλακοπόυλου
RAINBOW Γκάζι
WIZARD Μαρούσι
MIKE'S IRISH BAR Aμπελόκηπους
MOJJO παραλία Δρέπανο Ναυπλίου
ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ Καλλιθέα
Κ.Α.

Στα τέλη του 2010 κυκλοφόρησαν το 1ο τους DEMO CD με τίτλο "MODE:ROCK ACES" και αξιολογήθικαν απο το www.jumping-fish.gr by COSMOTE σαν 2ο κομμάτι του μήνα. Επίσης συμμετείχαν στο GLOBAL BATTLE OF THE BANDS που έγινε στο PASSPORT στο Πειραία. Αυτή τη περίοδο οι Astrial Nouvelle ετοιμάζονται να κυκλοφορίσουν και αλλο υλικό τους σe LP.

Links

http://www.myspace.com/astrialnouvelle
http://www.facebook.com/astrial.nouvelle
http://www.facebook.com/pages/Astrial-Nouvelle/102687739817239
http://gbob.com/profile/AstrialNouvelle
http://www.jumpingfish.gr/Astrial_Nouvelle
http://www.reverbnation.com/astrialnouvelle
astrialnouvelle@yahoo.gr
http://www.youtube.com/user/AstrialNouvelle?feature=mhee