Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»

Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο!
Φόρεσες το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» και με αυτή σου την ενέργεια βοήθησες χιλιάδες γυναίκες να ενημερωθούν για την πρόληψη, αλλά και να εξεταστούν δωρεάν.

Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο».
Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι (Tea Party) σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας.
Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο», κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη.



Η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.
Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους. Η Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε τη φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη τις παιδικές της φίλες, ενώ οι κολυμβήτριες της Βουλιαγμένης υποδέχτηκαν τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο.



Μην περιμένεις λοιπόν, γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Σήμερα κιόλας τηλεφώνησέ μας στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να σου πούμε λεπτομέρειες και να σου στείλουμε το ενημερωτικό πακέτο.
Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!
Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.
Περισσότερες πληροφορίες και στο www.ftbc.gr

Οι Blind Guardian στην Ελλάδα

15 - 16 Ιουνίου στο Fuzz Club & 17 Ιουνίου στο Principal
Η μπάντα-φαινόμενο έρχεται να αναστατώσει το ελληνικό κοινό με 3 εμφανίσεις εφ’ όλης της ύλης!

Θα μπορούσε να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο για την ιδιαίτερη σχέση των Blind Guardian με το Ελληνικό κοινό. Ένα βιβλίο με πάρα πολλά κεφάλαια καθένα από τα οποία θα αντιπροσωπεύει και θα αγγίζει την καρδιά ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών με κοινό παρονομαστή την αγάπη για αυτό το συγκρότημα. Μια αγάπη που όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένει αναλλοίωτη. Αγάπη για τα τραγούδια που έχουν συνοδέψει τις σημαντικότερες στιγμές κάποιων όντας το ιδανικό soundtrack της εφηβείας τους, αλλά και για τα τραγούδια που συνεχίζουν να αγγίζουν όχι μόνο αυτούς αλλά και τις επόμενες γενιές δημιουργώντας έναν ενωτικό κρίκο ανάμεσα σε τόσο διαφορετικούς ανθρώπους.

Αυτός ο ενωτικός κρίκος είναι που ξεχωρίζει τους Blind Guardian από άλλα συγκροτήματα του παρελθόντος.
Η μουσική τους δεν συμβολίζει μόνο τη νοσταλγία για παλιότερες και πιο αγνές εποχές αλλά συνεχίζει να αφορά πολύ κόσμο που δεν είχε καν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησαν album σαν το “Battalions of Fear” και το “Follow the Blind”.
Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε εμφάνιση των Blind Guardian στην Ελλάδα κινητοποιεί χιλιάδες ανθρώπους και αποτελεί πάντα ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

Ένα ακόμα κεφάλαιο σ’αυτή την ιδιαίτερη σχέση, που σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο, θα γραφτεί τον προσεχή Ιούνιο καθώς οι Γερμανοί “ power metallers” θα εμφανιστούν τόσο στην Αθήνα (15 & 16 Ιουνίου στο Fuzz Club) όσο και στη Θεσσαλονίκη (17 Ιουνίου στο Principal).

Πληροφορίες
210 6465000 & www.musicboxproductions.gr

QUASAMODO AND THE Q ORCHESTRA L.P : “MOVIN’ ON”

«Κάντε χώρο για μια μίξη λέξεων όπως δεν έχουν ξανατεθεί ποτέ σε μια πρόταση»
Αυτά τα λόγια επέλεξαν οι συντάκτες του Βρετανικού ΜΤV για να περιγράψουν την αναμενόμενη, τότε, κυκλοφορία του καινούργιου LP των Quasamodo and The Orchestra – “ Movin’ on».

Οι Quasamodo and the Q orchestra είναι το προσωπικό project του Δημήτρη Νάσιου aka Quasamodo. Αν οι Smokey Bandits είναι το σχήμα που κέρδισε για τον Quasamodo την προσοχή του ελληνικού κοινού ως συνιδρυτής και συμπαραγωγός, οι Q orchestra είναι το project που τον καθιέρωσε στην παγκόσμια σκηνή Nu Funk, Nu Soul, και τον έβαλε στα play list του BBC Radio. Με επιρροές από τους Thievery Corporation ως τους Nirvana και από τους Prodigy ως τον Bob Sinclair, o προηγούμενος δίσκος τους Journey Through Sounds κυκλοφόρησε το 2010 από τη Freestyle records του Λονδίνου και πέτυχε ένα σημαντικό airplay σε πολλούς ευρωπαϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το 2011 βρίσκει τον Quasamodo στο στούντιο να πειραματίζεται με τον ήχο του project. Το «Ταξίδι στους ήχους» που ξεκίνησε από τη funk το 2010 ήταν έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα – εξ’ ου και ο χαρακτηριστικός τίτλος «Movin’ On»…but moving on to what? Όπως αποδεικνύει το αποτέλεσμα, σε μια φρέσκια, πιο ώριμη μουσική ταυτότητα όπου η κλασσική funk επανεφευρίσκει τον εαυτό της μέσα στο αστικό τοπίο των zeros, συναντώντας και άλλα μουσικά είδη που αυτό γέννησε. Rock αίσθησης κιθάρες έρχονται σταδιακά στο προσκήνιο, η hip hop / trip hop κουλτούρα προστίθεται οριστικά στην εξίσωση, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, μέσα από την καταλυτική παρουσία του MC Coppa, κάποια Disco στοιχεία κάνουν guest appearance σε επιλεγμένα κομμάτια, αφήνοντας στον αέρα μια χούφτα glitter, αλλά –κυρίως- η μπάντα βρίσκει την ιδανική frontwoman της, στα ηλεκτρικά black soul φωνητικά της Θάλειας Παλιβίδα.

Από το groove rollercoaster του χιουμοριστικού “Mamma’s boy” μέχρι την Massive Attack ατμόσφαιρα του “Nursery Rhyme” και από το street styled «Bollywood Man», μέχρι τα σαγηνευτικά «My cunning plan» και «Turn my world around» που αναδεικνύονται μέσα από τις εξαιρετικές φωνές της Τζένης Καπάδαη και της Βάλιας Αθανασιάδου αντίστοιχα , το «Movin’ on» των Quasamodo and the Q orchestra είναι ένα πάρτυ, ήχων, ρυθμών και διαθέσεων που φαίνεται να φωνάζουν σε κάθε στροφή: GIVE IT UP FOR URBAN CULTURE!

Quasamodo & The Q Orchestra
“Movin' On” Track list
1. How We Roll ( Lyrics by Dimitri Nassios, Written and produced by Dimitri Nassios, Mixed by George Fotiadis, Vocals by Thalia Palivida)

2. Nursery Rhyme (Lyrics by Dimitri Nassios, Written and produced by Dimitri Nassios. Vocals by Thalia Palivida, Mixed by Sotiris Egolfopoulos)

3. Queen of Hearts (Lyrics by Dimitri Nassios, Written and produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Thalia Palivida)

4. Give it Up ( Lyrics by Calliopi Nassios, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios. Vocals by Thalia Palivida)

5. Turn My World Around (Lyrics by Dimitri Nassios, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Jennie Kapadai)

6. Nakupenda feat. Teo Gkoutsidis (Written by Theo Gkoutsidis and Dimitri Nassios , Produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Thalia Palivida.

7. Mamma's Boy (Lyrics by Dimitri Nassios, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios. Vocals by Thalia Palivida)

8. Bollywood Man feat. MC Coppa (Lyrics by Marvin Hay, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Marvin Hay)

9. Movin' On feat. MC Coppa (Lyrics by Marvin Hay, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Marvin Hay)

10.My Cunning Plan feat. Valia (Lyrics by Dimitri Nassios, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios, Vocals by Valia Athanasiadou)

11.You Dont Look That Good feat. MC Coppa (Lyrics by Marvin Hay, Written, produced and mixed by Dimitri Nassios. Vocals by Marvin Hay, Additional vocals by Theo Gkoutsidis.)

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τα "χρυσά" κορίτσια του ελληνικού πόλο


Αντιμετωπίζουν στις 17.00 την Ιταλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος !!!
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Σανγκάης επικράτησαν στον ημιτελικό, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν, της Ουγγαρίας με 14-12