To Reworks κατεβαίνει Αθήνα στις 6 Απριλίου!

Μετά το άκρως επιτυχημένο Pre-reworks στο Λονδίνο τον Μάρτη το Reworks παρουσιάζεται τον Απρίλιο στην Αθήνα που είναι ο επόμενος σταθμός του Pre-reworks tour. Και τι καλύτερο από την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα τω&nu ; μοναδικών Life + Death!

Life + Death… ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ, μας έρχεται από την Ιταλία και μόλις με 4 κυκλοφορίες ακούγεται παντού. Ποιος δεν έχει χορέψει με τα remix τους στο “Εvery minute alone” των WhoMadeWho ή στα “Soft” και “Baby come back” των Pillow Talk.

Mε μια σκοτεινή ποπ και house κατεύθυνση αλλά και στοιχεία από ψυχεδέλεια και ντίσκο, οι ίδιοι δηλώνουν ότι η δημιουργούν μελωδικά κομμάτια με επιρροές από την ιταλική cosmic disco και την Αμερικάνο-Βρεταν&iota ;κή new wave & indie αισθητική χωρίς ωστόσο να αναβιώνουν παλιούς ήχους, αλλά δημιουργώντας καινούργιους. Ήδη με την κυκλοφορία τους “Step aside” στην Visionquest βρέθηκαν στα προτεινόμενα singles του 2011. Ποιοι είναι όμως οι Life and Death?

Μα το δίδυμο των Tale Of Us με τον Dj Tennis φυσικά. Οι Τale Of Us δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Ίσως το πιο καυτό όνομα μέσα στο 2011 στον χώρο της house & Techno το σίγουρο είναι ότι ότι κυκλοφορούν γίνεται χρυσός. Πο ιος δεν χόρεψε το “Dark Song” ή το “Winds of Change” άλλωστε. Τα remixes τους στους We Love, Audiofly, Gus Gus κ.α. τους καθιέρωσαν στα must ονόματα – ρεμίξερς τη στιγμή που οι εμφανίσεις τους γίνονται sold out παντού. Το παζλ έρχεται και κλείνει ο Dj Tennis. Με μια ιστορία 15 ετών στην μουσική σκηνή της Ιταλίας σίγουρα έχει να πει πολλά στην βραδιά.

Εκεί θα είναι και ο Ison ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα μετά την εμφάνιση του τον Μάρτιο σε μια φανταστική βραδιά μαζί με τον Βίτον γιορτάζοντας την κυκλοφορία του νέου σιγκλ των Actor One με τίτλο “Building Strike” στ&et a;ν Kindisch. Εκεί θα είναι και οι Αθηναίοι Djs Wagner JR και Arche οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά σε Pre-reworks.