Αναλυτικά το πρόγραμμα των πανελληνίων

Έναρξη των πεναλληνίων εξετάσεων σήμερα με το μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας-Έκθεσης. Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των πανελληνίων. Πρόγραμμα_Πανελλαδικών_Εξετάσεων

Akroama Summer Music

Καλοκαίρι και μουσική καλοκαίρι και Ακρόαμα. Κάθε μεσημέρι 3 με 4 για όλο το καλοκαίρι Akroama Summer Music. Έρχεται στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Akroama fm

Πέθανε ο Robin Gibb των Bee Gees σε ηλικία 62 ετών

Ο τραγουδιστής των Bee Gees έχασε την μάχη με τον καρκίνο το βράδυ της Κυριακής (20/5), παρά την σχετική βελτίωση των τελευταίων ημερών.

"Η οικογένεια του Robin Gibb των Bee Gees ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη ότι ο Robin απεβίωσε μετά την μακρά μάχη του με τον καρκίνο", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που "ανέβηκε" στην ιστοσελίδα του Gibb το βράδυ της Κυριακής (20/5).

Ο Gibb ήταν ο ιδρυτής του συγκροτήματος Bee Gees που γνώρισε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του '60 και του '70 με hits όπως το "Staying Alive" το «How Deep Is Your Love» το "Night Fever" κ.α., με τις πωλήσεις των άλμπουμ τους να ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια κάτι που τους έκανε συγκρίσιμο μέγεθος με συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones και οι Pink Floyd για την μουσική βιομηχανία..

Ο θάνατος του Gibb έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο της «βασίλισσας της ντίσκο» Ντόνα Σάμερ.


Bee Gees - Staying Alive από Discodandan

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2012

Το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Καβάλας (σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.) και η Κινηματογραφική Λέσχη Καβάλας του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, θα παρουσιάσουν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2012 κύκλο προβολών με θέμα τις εξαρτήσεις. Πριν από την κάθε προβολή θα προηγείται μια μικρή εισήγηση.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, Κύπρου 16 στην Καβάλα. Η ώρα έναρξης των προβολών είναι 21:30 και η είσοδος ελεύθερη.

Πρόγραμμα Προβολών:
18/05, «28 days» της Betty Thomas (2000)
Υπόθεση: Μια αλκοολική συγγραφέας αφού με την παράλογη συμπεριφορά της καταστρέφει την γαμήλια νύχτα της αδελφής της, κλέβει μια λιμουζίνα και προκαλεί ατύχημα. Παρόλα αυτά έχει μια ακόμη ευκαιρία αντί για φυλακή να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης για 28 ημέρες.
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ)

25/05, «Thirteen» της Catherine Hardwicke (2003)
Υπόθεση: Η Tracy είναι ένα «άβγαλτο» δεκατριάχρονο κορίτσι που μπαίνει απροετοίμαστη στον εντελώς διαφορετικό κόσμο του Γυμνασίου. Προσπαθώντας να γίνει αποδεκτή στο νέο περιβάλλον, προσεγγίζει την δημοφιλέστερη μαθήτρια του σχολείου, την Evie. Σιγά σιγά η Tracy μεταμορφώνεται, μπαίνοντας πρακτικά στην εφηβεία και καταλήγοντας εξίσου δημοφιλής με τον «μέντορά» της. Τα αγόρια πλέον την κυνηγούν και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει. Όπως είναι φυσικό αυτή η αλλαγή βάζει σε δεύτερη μοίρα την πρόοδό της ενώ παράλληλα απομακρύνεται από την μητέρα της, με την οποία είχε πολύ στενή σχέση. Η Tracy θα χάσει τον έλεγχο της ζωής της, φτάνοντας στο χείλος της καταστροφής χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα διέξοδος.
(ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ)

01/06, «Spun» του Jonas Akerlund (2002)
Υπόθεση: Ο Τζος περνάει ένα τριήμερο πολύ διαφορετικό απ` αυτά που έχει συνηθίσει. Όλα αρχίζουν όταν μπλέκει κατά λάθος με έναν παρασκευαστή ναρκωτικών και τον έμπορο του. Μια περιπέτεια ξεκινάει μέσα σε αντίξοες συνθήκες για όλους και με τις καταχρήσεις παράνομων ουσιών να δίνουν και να παίρνουν...
(ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ)