10η «Γιορτη Καλαμποκιου»

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων σας καλούν στη 10η «Γιορτή Καλαμποκιού» που συνδιοργανώνουν με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το Δήμο Παγγαίου.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων.
Θα συμμετέχει επίσης χορευτικό τμήμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλής Μετά το πέρας των χορευτικών θα ακολουθήσει «Λαϊκό γλέντι», μέχρι πρωίας.
Στο χώρο της πλατείας θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ ψητό καλαμπόκι, βραστό καλαμπόκι, «μπομπότα», «χαβίτσι» και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, με καλαμποκίσιο αλεύρι..
Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια, καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή «μπομπότας» και «χωριάτικα» σουβλάκια, σε συμβολικές τιμές, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το σύλλογο μας.

Η μεγάλη επιτυχία των 9 προηγούμενων διοργανώσεων ανέβασε ψηλά τον πήχη για τους διοργανωτές που εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζονται πυρετωδώς.
Όταν υπάρχει όμως το μεράκι και η όρεξη για δουλειά από τη μια και η επιθυμία πολλών από την άλλη, να θυμηθούν ή να γνωρίσουν «παλιές» γεύσεις, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Πέθανε ο Τζον Λορντ των θρυλικών Deep Purple

Ο Τζον Λορντ, ένα από ιδρυτικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ σκηνής, Deep Purple, έχασε τη Δευτέρα τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 71 ετών.