Θέατρο στους δρόμους της πόλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας, το Θέατρο Πολιτών και οι Ερασιτεχνικές Ομάδες της πόλης, καλωσορίζουν τη νέα θεατρική περίοδο που ξεκινά με ένα έργο για παιδιά, το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα Ρούχα του Βασιλιά» σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου.

Το Σάββατο 6 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, ερασιτέχνες ηθοποιοί θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και θα μας δώσουν μια μικρή γεύση από την παιδική παράσταση «Τα Ρούχα του Βασιλιά».

Οι ομάδες που συμμετέχουν και τα σημεία παρουσίασης είναι οι παρακάτω :

1. Άνω Θρόσκω (Μπροστά από το κατάστημα Μακεδονία Σπορ)
2. Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών (Πλατεία Καπνεργάτη)
3. Θεατρικά Μηχανάκια (Πεζόδρομος Μεγ. Αλεξάνδρου, μπροστά από το κατάστημα Κωτσόβολος)
4. Τέχνης Έρευνα (Πεζόδρομος Μεγ. Αλεξάνδρου, μπροστά από την Τράπεζα Ελλάδος)
5. Ομάδα Λυδίας Φιλίππων (Κεντρική Πλατεία – Σιντριβάνι)
6. Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ν. Καβάλας (Φιλελλήνων και Ερμού γωνία, παντοφλάδικα)

Την Τρίτη 9 Οκτώβρη και ώρα 18.00 στην πλατεία Καπνεργάτη Καβάλας, θα διαμορφωθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει το «Ραφτάδικο του Βασιλιά».
Ένας χώρος που θα φτιαχτεί από εμάς για εμάς, σε ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις. Άνθρωποι που αγαπούν το θέατρο και συμμετέχουν ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης αλλά και απλοί περαστικοί, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο πάρτι για τη δημιουργία του Βασιλικού Ραφτάδικου, που θα λειτουργεί καθημερινά από την Τρίτη 9 Οκτώβρη έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.

Ένας χώρος όπου τα μέλη της Ομάδας Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού της Καβάλας «Οι Παραμυθάδες» θα αφηγούνται παραμύθια και θα παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια με τους επισκέπτες, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα για το διάστημα αυτό οι επισκέπτες του χώρου θα μπορούν να φωτογραφηθούν από το Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας. Οι φωτογραφίες αυτές θα εκτυπωθούν, θα αναρτηθούν στους διαδρόμους του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου και θα είναι διαθέσιμες κάθε Κυριακή απόγευμα κατά τη διάρκεια των παραστάσεων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7.

6ος Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 13 και 14 Οκτωβρίου 2012

Stay In Lane feat. Nek – “Πάρε το τραίνο και έλα” νέο single

Οι Stay in Lane (Neon & Dogmother) κυκλοφορούν το δεύτερο official single από το επερχόμενο album “Κοινή Λογική” ανεβάζοντας την αναμονή στα ύψη και με μία δυναμική συμμετοχή από τον αναγνωρισμένο Nek (Moca Juniors), που κάνει περήφανη την Καβάλα με το ταλέντο του.

Καλό καλοκαιρινό χειμώνα!

Οι Stay In Lane είναι ένα δίδυμο που αποτελείται από τον Neon και τη Dogmother.

Η Dogmother ενεργό μέλος του ελληνικού hiphop από to 2001 έκανε μια δυνατή παύση που κράτησε από το 2006 μέχρι και σήμερα.

Ο Νeon πήρε τη σκυτάλη επάξια το 2006, και μέχρι και σήμερα παρέμεινε στην ελληνική σκηνή χαράζοντας τη δική του μουσική πορεία.

Στην ουσία πρόκειται για δύο αθλητές της μουσικής σκυταλοδρομίας, που όταν ο ένας σταματά, ο άλλος συνεχίζει. Όταν ο ένας τερματίζει, κερδίζουν και οι δύο.

Το πρώτο single του ¨Κοινή Λογική” με τον τίτλο “Δεν το Μετάνιωσα” κυκλοφόρησε νωρίτερα και ήδη έχει αγαπηθεί από το Hip Hop κοινό που περιμένει να ακούσει την ολοκληρωμένη δουλειά των Dogmother και Neon!

Πάρε το τραίνο και έλα (feat Nek)
http://www.youtube.com/watch?v=4UUf2bszqaU

Δεν το μετάνιωσα
http://www.youtube.com/watch?v=4UUf2bszqaU

Facebook Page