Klub Mission the new Radio Show of Illegal Beat Tonight @ 21:00 On Akroama Fm 97.8

listen live

Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες" (Eurovision GR 2013)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ "1000 & 1 ΝΥΧΤΕΣ"

Πόσες εικόνες μπορούν να προβάλλονται από ένα τραγούδι?
Πόσα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένας στίχος?
Πόσοι ήχοι μπορούν να αντηχήσουν ταυτόχρονα σε μία καρδιά?
Πόσες μέρες και πόσες νύχτες μπορεί να κρατήσει ο έρωτας?

"1000 & 1 Νύχτες" και ο αισθησιασμός έχει και πάλι παλμό!
Το νέο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη, σε σύνθεση του πιο επιτυχημένου μουσικού δίδυμου: Κυριακού Παπαδόπουλου(Μουσική) και Ηλία Φιλίππου(Στίχοι), και συνδυασμό από ήχους από βιολί , κλαρίνο και σαντούρι ταξιδεύουν και τα πιο απαιτητικά αυτιά!

Χίλιες και μία νύχτες θα μας λικνίσει χωρίς αμφιβολία...

Το νέο τραγούδι είναι υποψήφιο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision!

Alex Leon Feat. Giorgina "Angel" (Eurovision GR 2013)

ALEX LEON feat. GIORGINA "ANGEL"

Μια ξεχωριστή πρόταση κυκλοφορεί και τιτλοφορείται με το όνομα του παραγωγού που έχει υπογράψει όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

"Angel" από τον Alex Leon με την μοναδική ερμηνεία της Giorgina!

O Alex Leon είναι ο παραγωγός που "κρύβεται" πίσω από όλα τα τραγούδια που εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των charts τα τελευταία χρόνια και που εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες της χώρας μας, μεταξύ των οποίων οι Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής, Demy. Ασχολείται χρόνια πειραματιζόμενος με τους ήχους και τις μελωδίες και εξελίσσει κάθε τραγούδι σε υπέρ-παραγωγή ρυθμών και ενορχήστρωσης.

Ο Alex Leon πλέον μας παρουσιάζει, ο ίδιος, τη νέα του δημιουργία και επιλέγει τη πολύ ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία της Giorgina για να δώσει υπόσταση στο τραγούδι που συνδυάζει τον ηλεκτρονικό ήχο, τα ethnic στοιχεία και το dubstep ρυθμό σε μια dance , καθηλωτική παραγωγή έτοιμη να κατακτήσει το κοινό!
Υποψήφιοι, με τη ξεχωριστή τους πρόταση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision οι Alex Leon & Giorgina είναι εδώ με ότι πιο καινοτόμο στη μουσική!

Η Θωμαή Απέργη με το "One Last Kiss" υποψήφια για εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision.

ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ "ONE LAST KISS"
Η καλλιτέχνιδα που ήρθε να ταράξει τα εγχώρια νερά της δισκογραφίας με το temperamento της και τις ιδιαίτερες επιλογές της στη μουσική, μας συστήνει το νέο της τραγούδι...

"One Last Kiss" και η Θωμαή Απέργη ακόμα μία φορά προκαλεί να τη γνωρίσουμε από την αρχή. Έχοντας κάνει αίσθηση με το "What's Your Name" και έχοντας εντυπωσιάσει με το "You Keep Me Rolling" επιστρέφει δυναμικά με το 3o της single "One Last Kiss" και το ερμηνεύει με το πάθος του τελευταίου φιλιού αλλά και τη φρεσκάδα της νεανικής ενέργειας!

Η νέα ντίβα της μουσικής, με επιρροές από smooth jazz, soul & funk ήχους και ιδιαίτερη φωνή, ολοκληρώνεται από το ρυθμικό χτύπημα των drums και το τρομπόνι σε ένα τραγούδι - συνονθύλευμα συναισθημάτων!

Η Θωμαή Απέργη με το "One Last Kiss" τολμά και προσκαλεί το ελληνικό κοινό σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία μουσικής και είναι υποψήφια να συνεχίσει το ταξίδι της και στην Ευρώπη, ως υποψήφια για εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision.

"One Last Kiss" από τη Θωμαή Απέργη, κυκλοφορεί από τη Panik Records, την εταιρεία που συνεχίζει να στηρίζει ότι νέο και πρωτοποριακό!

Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free" (Eurovision GR 2013)

KOZA MOSTRA & ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
"ALCOHOL IS FREE"

Όταν το ανήσυχο πνεύμα εκφράζεται μέσα από τη μουσική και συνδυάζεται με την παράδοση δημιουργείται ένα μείγμα που δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς!
Μία μπάντα που ηχεί balkan, ska, punk και ethnic ρυθμούς και ένας κλασικός ρεμπέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα.... Koza Mostra και Αγαθωνας Ιακωβίδης "Alcohol is free" σε μια παγκόσμια διάλεκτο!

Η ιστορία εξελίσσεται με στίχο ελληνικό... Ο μπαγλαμάς, το ακορντεόν, η τρομπετα, η κιθάρα και η drums μιλούν εκρηκτικά μεταξύ τους και οι όλες οι γλώσσες μιλούν για την έκπληξη της χρονιας!
Η φήμη τους προηγείται σε αυτή τη χώρα και έτσι επιλέγουν να πάρουν μέρος ως υποψήφιοι για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision με το σύνθημα "Alcohol is free"!

Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol is free", η νέα πρόταση της Platinum Records, της εταιρείας που στηρίζει το ελληνικό τραγούδι και τις νέες τάσεις της μουσικής!

Akroama Top Feb.2001