Η Καβάλα παίζει ράγκμπυ

Φιλικός αγώνας ράγκμπυ 10’s Α.Ο. Καβάλα – Ηρακλής 19-54

Ένα δυνατό φιλικό με πολλές συγκινήσεις επεφύλασσαν οι δύο ομάδες σε όσους παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο του Κοτσάλου. Τα κίνητρα των δύο ομάδων διαφορετικά, κοινό, όμως, το πάθος που επέδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Καβάλα, προερχόμενη από την παρθενική της παρουσία στο φετινό τουρνουά 7’s, επεδίωξε μια βελτιωμένη εμφάνιση, ενώ και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες τους.

Στο 1ο ημίχρονο, οι Καβαλιώτες μπήκαν με αυτοπεποίθηση και με σθεναρή άμυνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ηρακλή να ξεφύγει στο σκορ (12-22).
Στο 2ο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές και με την εμπειρία τους αλλά και λόγω περισσοτέρων επιλογών σε αναπληρωματικούς παίκτες έκαμψαν την αντίσταση της Καβάλας, με τελικό αποτέλεσμα 19-54.

Παρά την ήττα, η ομάδα της Καβάλας κρατά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τις συνολικές εμπειρίες που αποκόμισε παίζοντας με έναν εξαιρετικό αντίπαλο (βασικό διεκδικητή του φετινού πρωταθλήματος). Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους του Καβαλιώτες φιλάθλους να την στηρίξουν ενεργότερα και να γνωρίσουν από κοντά το ράγκμπυ.

Για την ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκαν οι: Ασλάνογλου Γιώργος, Μπίκος Κώστας, Πολυταρίδης Ντίνος, Τουνουσίδης Γιώργος, Σκουλάς Ιάσων, Γκίνης Ιορδάνης, Τσουκαλάς Θάνος, Ψουρούκης Ξενοφών, Ντιούσμπερυ Γουόρεν, Μπασάκος Γιώργος, Τσετίνης Αλέξανδρος, Κεσίδης Αλέξανδρος, Τσελίδης Κώστας, Καραμανώλης Τάσος
Για την ομάδα του Ηρακλή αγωνίστηκαν οι: Γουμάγιας Μάριος, Τσίλης Σωτήρης, Παπαδόπουλος Στάθης, Κοτζαμπασόπουλος Βασίλης, Χαλαζάς Κώστας, Μουμτζόγλου Μάκης, Μαυρίκος Αλέξανδρος, Λιαμόπουλος Στέφανος, Βασιλειάδης Γιάννης, Μπεκαούρι Μπέκα, Γουδινάκης Μπάμπης, Δουρουντάκης Γιάννης, Κάππος Βασίλης, Παπασωτήριου Παναγιώτης, Νοταρίδης Ιορδάνης, Αντεισβίλι Γιώργος, Ζάγκας Νίκος, Αυξεντίδης Χρήστος, Θωμαϊδης Γιάννης, Λιαπάκης Θεοδόσης, Δαβάκης Κυριάκος

Φωτό: Lightpulse Photography

Κερδίστε προσκλήσεις για Χαϊνηδες @ Lola Ξάνθη






Οι Χαϊνηδες ζωντάνα στο Lola στην Ξάνθη! Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου  



Κέρδισε free pass! 


Στείλε μήνυμα στο E-MAIL: info@akroamafm.com
 






Εναλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας




foxyform.com

Τηλεφωνικά:2514002579

Ελένη ή ο Κανένας στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας φιλοξενεί στη σκηνή του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, ένα έργο της Ρέας Γαλανάκη, μια θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος «ΕΛΕΝΗ, ΄Η Ο ΚΑΝΕΝΑΣ», που ανέβασε η εταιρεία 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ με μεγάλη επιτυχία.

Η εξαιρετική ερμηνεία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, στον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο της Ελένης Αλταμούρα - Μπούκουρα, της πρώτης σπουδασμένης Ελληνίδας ζωγράφου, σε σκηνοθεσία ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ.

Η θρυλική ζωή της Σπετσιώτισσας Ελένης Μπούκουρα, που γεννήθηκε την χρονιά της επανάστασης του 1821.
Κόρη καπετάνιου που υπήρξε μετέπειτα ο πρώτος θεατρώνης της Αθήνας.
Η ιστορία μιας Ελληνίδας που ντύθηκε άντρας προκειμένου να σπουδάσει ζωγραφική στην Ιταλία, ο έρωτας και ο γάμος της με τον ζωγράφο και επαναστάτη Φραντζέσκο Σαβέριο Αλταμούρα, η επιστροφή της στην Αθήνα, νεοσύστατη πρωτεύουσα της Ελλάδας, η συνάντησή της με τον Όθωνα, ο θάνατος των παιδιών της, της κόρης της Σοφίας και του περίφημου ζωγράφου Ιωάννη Αλταμούρα, πάνω στη νιότη τους, η εξαφάνιση του τρίτου της παιδιού και ο έγκλειστος και μυστηριώδης βίος της, στις Σπέτσες, έως το θάνατό της το 1900.

Τρεις γυναίκες συνομιλούν!

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, συνομιλεί με το βραβευμένο μυθιστόρημα της Ρέας Γαλανάκη «Ελένη, ή ο Κανένας» και ανιχνεύει τη μυστηριώδη ζωή της πρώτης Ελληνίδας ζωγράφου Ελένης Αλταμούρα Μπούκουρα

Η παράσταση απέσπασε τα ευμενέστερα σχόλια του συνόλου των αθηναικών Μ.Μ.Ε.

Τη θεατρική μεταφορά υπογράφουν η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑ και ο ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ, το σκηνικό και τα κοστούμια η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ, τη μουσική επιμέλεια η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ.

Ελένη ή ο Κανένας
στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ

Διάρκεια: 65 λεπτά

Γενική είσοδος - 10 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται καθημερινά 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).