ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ στην ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ 12/6 ΕΩΣ 12/7/2014

Το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ οργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)

Το ετήσιο παζάρι βιβλίου στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( όσον αφορά τον αριθμό των εκδοτών που συμμετέχουν αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών).
Γίνεται τεράστια προσπάθεια, το παζάρι βιβλίου να βρεθεί σε κάθε πόλη της περιφέρειας, ώστε να μπορέσει όσο το δυνατό περισσότερο κοινό να φτάσει κοντά στο φθηνό βιβλίο, που αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς τείνει να γίνει είδος πολυτελείας για την μέση Ελληνική οικογένεια, που στερείται ακόμη και βασικών ειδών επιβίωσης.

Δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς. Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης απαντάμε με διέξοδο πολιτισμού:
120 εκδότες διαθέτουν 180.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.
Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος:
ΤΟ 50% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ
ΕΝΩ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ.

Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ.
Στο παζάρι βιβλίου θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2011 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2012 η το 2013. Τα νέα βιβλία το κοινό μπορεί να τα προμηθεύεται από τα βιβλιοπωλεία της πόλης που κι αυτά δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.
Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς - μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.
Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Το παζάρι βιβλίου μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, το Ηράκλειο Κρήτης, την Ξάνθη την Λάρισα και την Πάτρα από 12 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου στην Καβάλα στην οδό Ερυθρού Σταυρού 34 (απέναντι από την Νομαρχία)

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ στην ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ 12/6 ΕΩΣ 12/7/2014
Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ,v Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

https://www.facebook.com/kavalabooksbazaar

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η διευκρίνιση.