Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ο αθλητής του ΝΟΚ Γιάννης Γιαραμάνης

Αναχώρησε στις 1/6/2014 ο αθλητής ιστιοπλοΐας στην κατηγορία FINN του ΝΟΚ Γιαραμάνης Γιάννης για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας FINN Masters 2014 που διοργανώνεται στο SOPOT της Πολωνίας από 6 έως 14/6.

Ο ρόλος του αθλητή είναι διττός. Εκτός από την συμμετοχή του στο αγώνα, έχει αναλάβει την προώθηση της Καβάλας στους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος, ώστε να προσκαλέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές στην διοργάνωση του 2015 που θα γίνει στη Καβάλα.

Στην αποστολή θα ενσωματωθούν ο Πρόεδρος του ΝΟΚ Κεραμιδάς Κώστας και ο Πασχαλίδης Νίκος έφορος του ΝΟΚ, οι οποίοι θα παραβρεθούν στις 11/6 στην ετήσια συγκέντρωση των αθλητών της κατηγορίας FINN από ολόκληρο το κόσμο. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωστή τη πόλη και να λύσουν όποιες απορίες έχουν δημιουργηθεί.

Η Καβάλα είναι πρώτη φορά που καταφέρνει να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα παγκόσμιας εμβέλειας. Δυστυχώς δεν είναι αρκετά γνωστή στον ιστιοπλοϊκό κόσμο, έως σήμερα, οπότε είναι αναγκαία η προβολή της ώστε να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι να έρθουν να συμμετάσχουν στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Καβάλα το 2015.

Το κόστος της αποστολής είναι πολύ μεγάλο και δεν θα ήταν δυνατό να οργανωθεί η αποστολή χωρίς την στήριξη χορηγών.

Έτσι δίπλα μας στάθηκε ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια αλλά και ο νέος υποστηρικτής της προσπάθειας του αθλητή μας, το Οινοποιείο του Κώστα Λαλίκου.

Χωρίς αυτούς πραγματικά θα ήταν αδύνατον να υποστηρίξουμε αυτή την αποστολή, καταστρέφοντας όσα έχουμε καταφέρει ως σήμερα.

Τους ευχαριστούμε ειλικρινά και ελπίζουμε κάποια στιγμή να πειστούν και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης, ότι ο ΝΟΚ μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα αρκεί να στηριχθεί επαρκώς.

Να σημειώσουμε ότι έχουμε υποβάλει αντίστοιχο αίτημα στήριξης και στην περιφέρεια Αν. Μακ/νίας και Θράκης και ελπίζουμε να ανταποκριθεί θετικά.

Ευχόμαστε στο αθλητή μας καλή επιτυχία και ασφαλή επιστροφή μετά από ένα τόσο μεγάλο οδικό ταξίδι.
Ναυτικός Όμιλος Καβάλας